Misafirlerinizi etkileyin
Unutulmaz anlar yaşatın
Misafirlerinize harika yemekler hazırlayarak onları şaşırtın. Electrolux ile yaratıcılığın kapılarını açın, ailenize beklenmedik ve unutulmadık keyifli anılar yaşatın.
En hassas bardaklarınızı güvenle yıkayın.
Göz alıcı parlaklık
Parıldayan şık bardaklar masanızın dekorasyonuna canlılık kazandıracak. Ne yazık ki özel tasarımlı bardaklar genellikle kırılgan olur ve çoğunlukla elde yıkanması gerekir. Electrolux bulaşık makineleri ile en hassas bardaklarınızı bile güvenle yıkayabilirsiniz. SoftSpike teknolojimiz sayesinde her bardak mükemmel şekilde sabitlenir ve güvenle yıkanır. Güvenle yerleştirilen bardaklar hem hasar görmez, hem de lekesiz pırıl pırıl olur.
Sous Vide - yeteneğinizi gösterin
Harika bir parti hazırlayın, arkadaşlarınızı ve ailenizi davet edin. Et, balık, tavuk veya sebze gibi farklı malzemeler kullanın. Baharat ve farklı otları eklemeyi unutmayın. Özel sous vide torbalarını kullanarak yeteneğinizi ortaya çıkarın ve misafirlerinize unutulmaz lezzetler hazırlayın. Eşsiz tattaki kombinasyonları kullanarak mutfağınızda yenilikler yaratın.
Combisteam Pro Fırın kullanarak sous vide ile yeni tat ve sunumları keşfedin.
Alışılmışın dışında
Farklı kombinasyonlar
-
Nane ve hardal
Nanenin ferahlığı hardalın keskinliği ile buluştu - kuzu eti için harika bir baharat.
-
Portakal kabuğu ve biberiye
Aromatik tadıyla biberiye tatlı portakal kabukları ile buluştu - somon için farklı ve lezzetli bir baharat.
-
Tarçın ve kekik
Tarçının iç ısıtan tadı kekik ile yeniden açığa çıkıyor - tavuk için harika bir baharat.
Pasta Yapın
Bazen azı yeter. Geleneksel dondurma veya badem ezmesi ile harika görünen lezzetli bir pasta yapın. Farklı, göze çarpan harika dokusu ve renkleriyle içinde lezzetler saklayan müthiş bir pastanız olsun. Daha yüksek katlı ve büyük pastalar için buhar ile pasta tabanları pişirin ve eşsiz sonuçlar elde edin.
Çikolata ile kaplanmış lezzet
Yemek sonrasında kendinizi şımartmak mı istiyorsunuz? Çikolataya batırılarak dondurulmuş nane yaprakları için tabağınızda yer açın. Tek başına bile aklınızı başınızdan alacak bu atıştırmalık, dondurma ve kek gibi tatlılar ile muazzam bir ikili oluşturur. Üstelik indüksiyonlu ocakla çikolata eritmek oldukça kolaydır. Artık sıcak suda bekletmek gibi karmaşık yöntemler kullanmaya gerek kalmadan profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. Farklı yapraklar deneyerek lezzet sınırlarının ötesine geçmek istemez misiniz? Fesleğen, adaçayı ve lavanta yaprakları bunun için vazgeçilmez örnekler olabilir.
-
1Çikolatayı eritin
Yumuşak olana ve eşit bir şekilde dağılana kadar yarım bardak bitter çikolatayı indüksiyonlu ocak kullanarak eritin.
-
2Nane yaprakları yerleştirin
Taze nane yapraklarını çikolatayla karıştırın diğer yandan elinizle veya maşa ile gövde tarafından tutun.
-
3Dondurmak, donmak
Yaprakları fırın kağıdı ile kaplanmış bir tepsiye yerleştirin ve yaklaşık 30 dakika boyunca donana kadar buzlukta bekletin. Daha hızlı ve daha iyi sonuçlar için hızlı soğutucu kullanın.
Bir michelin şefini nasıl etkilerim?
Elbette sadeliği koruyarak. Electrolux elçisi ve Michelin yıldızlı Fäviken restoranının kurucusu olan Magnus Nilsson ile Kaliforniya mutfağından pratik yemekler göstermesi için Gwyneth Paltrow'u buluşturduk. Gwyneth, Magnus için balıkla yapılan harika bir İskandinav yemeği pişirdi - ortaya İsveç ve Kaliforniya kültürü karışımı harika bir lezzet çıktı.